Vacunem i Desparasitem una Família de Deesses i Déus

La setmana passada vam tornar a visitar una família nombrosa, l’Hades, la Lilith i la galga Hera. Vam vacunar l’Hades, i vam desparasitar-los internament. Mireu que còmodes se’ls veu a casa davant la nostra presència!!! És cert que a l’Hades no li va agradar massa que el punxéssim però al cap d’uns minuts ja volia jugar amb la veterinària. D’altra banda aprofitem per recordar de la importància de la desparasitació interna tant de gossos com de gats. Els paràsits interns poden afectar greument als nostres animals així com poden transmetre’s a les persones produint també malalties greus.

Publicado por mixersitatanus

Veterinària a domicili.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: