Mixers – Tatanus consells

26/02/2020. POSEU XIPS ALS VOSTRES GATS ENCARA QUE VISQUIN A CASA!!

Com veieu a la foto, al Trasto li agrada molt sortir al replà de casa a xafardejar, ja ho diuen ‘la curiosidad mató al gato’. Només a la comunitat on viu, ja ens em trobat 2 gats perduts. Poseu el xip, no només perquè sigui obligat, sinó perquè serà la manera més ràpida de localitzar els propietaris. Per a més infromació llegui el següent post  Què és el Microxip? AIAC/ANICOM??o contacteu amb nosaltres. Contacta’ns

Microxip. Veterinaria a Domicili

19/02/2020. POSEU XIP ALS VOSTRES PELUTS!! GATS I GOSSOS!! 

L’altre dia ens van trucar que s’havien trobat un gos mig desorientat… gràcies a que portava micorxip vam localitzar ràpidament als seus propietaris i la història va acabar emb final feliç. Recordeu de la obligatorietat de portar microxip tant en gossos com en gats. Aquests últims encara que visquin en un pis es poden escapar! Per a més informació us recomanem llegir el següent post: Què és el Microxip? AIAC/ANICOM??

IMG_20200128_233643_906

08/02/2020. VIGILEU AMB LA PROCESSIONÀRIA!!!!

Si aneu d’excursió amb els peluts vigileu amb les erugues, la processionària, encara no és temps per a que baixin dels pins, però ja se’n veuen moltes passejant… els seus pèls tenen unes toxines que són molt irritants per als nostres gossos, podent produir una reacció al·lèrgica que pot ser greu i fins i tot letal! VIGILEU!!! Sota sospita de contacte amb la processionària o els seus pèls, acudiu ràpidament al veterinari.

No fregueu la zona lesionada, trencareu els pèls urticants de les orugues alliberant les toxines i agreujant d’aquesta manera el quadre. El que podeu fer mentre aneu al veterinari és rentar la zona amb aigua calenta, inactivareu les toxines. 

 

CAL MANTENIR UNA BONA HIGIENE BUCODENTAL DE LES NOSTRES MASCOTES

La tatana Nala cada dia mastega una barra dental per tal de tenir una bona higiene bucodental. El Trasto, el gat, també se li dona unes ‘xuxeries’ amb aquesta finalitat. Una bona higiene dental és imprescindible per la salut de les nostres mascotes. En la seva boca, com en la nostra, es desenvolupen un elevat nombre de bacteris que formen la placa dental, que posteriorment es convertirà en tosca. La primera la podem eliminar amb una sèrie de productes com barretes dentals, pastes dentals… mentre que la tosca, causant de greus problemes dentals com la gingivitis, infeccions, pèrdua de dents… ,només la podem eliminar mitjançant neteja bucal. Per a més informació contacteu amb nosaltres.

LA LEISHMANIOSIS CANINA

Us recordem que la leishmaniosis canina és endèmica al nostre país, essent la seroprevalença de la nostra zona d’un 8-16% i on el 25-30% dels gossos són portadors asimptomàtics. Per aquest motiu, a part d’adoptar totes les mesures preventives per a la leishmaniosis, recomanem realitzar el test ràpid de detecció de la malaltia en animals aparentment sans com a mètode de detecció precoç. Per a més informació llegiu el post Què és La Leishmaniosis Canina
LA IMPORTÀNCIA DE VACUNAR ELS GATS

El Mixer us recorda la importància de vacunar els gats. Ell com molts, viu a l’interior de casa, tot i això sap que és susceptible de patir algunes malalties. No li agraden les punxades pero cada any es vacuna.

GOSSOS A LA PLATJA DE TARRAGONA

L’amic de la Tatana Nala, Teo, ja està gaudint de la platja. Segons l’ordenança municipal de Tarragona, durant el període comprès entre el 16 d’octubre i el 31 de març següent, hi poden anar, sempre i quant vagin lligats. Al Teo li encanta l’aigua, el problema és que a vegades també beu aigua de mar, fet que li ha comportat alguns problemes gastrointestinals. Recordem que beure aigua de mar pot comportar problemes molt greus a les nostres mascotes.

LA DESPARASITACIÓ INTERNA QUÈ ÉS? QUAN CAL FER-LA?

Molts dels propietaris de gats i gossos pregunten o tenen poc coneixement sobre la freqüència i importància de la desparasitació. En aquest Mixer-Tatanu consell intentarem resoldre part d’aquesta qüestió.
https://atomic-temporary-167658317.wpcomstaging.com/la-desparasitacio-interna-que-es-quan-cal-fer-la/

01/12/2019. ATENCIÓ!!!!

COMENÇA EL FRED!!! ABANS D’ARRENCAR EL COTXE REVISEU-LO, ELS GATS ES REFUGIEN ALS MOTORS O RODES!!!

A %d blogueros les gusta esto: