Qui som?

L’objectiu de Mixers i Tatanus és garantir la salut de les mascotes i el seu benestar, adaptant-nos a les seves necessitats i la dels seus propietaris. Oferint sempre un tracte de proximitat.


PER QUÈ VETERINÀRIA A DOMICILI ?

Per a moltes mascotes i propietaris anar a la clínica veterinària pot suposar un moment d’estrès: el desplaçament, el transportí, les olors a altres animals, les persones desconegudes, l’espera per entrar a la consulta…

D’altra banda pot resultar complicat portar les mascotes al veterinari, per manca de temps, de transport, logística…

Per aquestes raons sorgeix el veterinari a domicili, servei amb una llarga trajectòria a altres països.

AVANTATGES DE LA VETERINÀRIA A DOMICILI

Reducció de l’estrès, molts animals fins i tot abans d’arribar al centre veterinari ja es mostren nerviosos, perquè coneixen el camí en el cas dels gossos, pel fet de posar el gat al transportí, el viatge amb cotxe… És molt més agradable per la nostra mascota, estar en un ambient familiar i segur en moments que poden resultar amenaçadors com poden ser posar una vacuna o un injectable.

Comoditat, pot resultar complicat portar els nostres animals al veterinari, per manca de transport, per dificultats de logística, per problemes de mobilitat, per falta de temps, element molt preuat en els nostres dies, entre d’altres raons. Ens adaptem a les vostres necessitats i horaris.

Menor probabilitat d’exposició a fonts d’infecció, especialment important en cadells i animals immunosuprimits. Portar-los a un centre veterinari incrementa el risc d’estar en contacte amb altres animals portadors de malalties.

Estalvi, oferim un bon servei a preus assequibles.


MARTA RIBAS RECASENS

Col·legiada número 517 del col·legi oficial de veterinaris de Tarragona. Es dedica a la veterinària des de l’any 2008, ha treballat en gairebé tots els sectors de la Veterinària en diferents països, centrant-se en la clínica veterinària els últims anys.
Actualment combina la veterinària a domicili amb la formació de futurs auxiliars tècnics veterinaris.


A %d blogueros les gusta esto: