Els nostres peluts senten fred?

Quina Sensació tèrmica tenen els nostres peluts?

Ara que a poc a poc arriben les temperatures més baixes de l’any, tot i que els mediterranis tenim la sort de tenir un clima molt benigne, molts de vosaltres ens pregunteu si els vostres peluts senten fred i per tant si fa falta abrigar-los. En aquest post intentarem resoldre aquesta pregunta.

La resposta no és gens fàcil, per sort, la universitat de Tufts, ens ajuda a aclarir el dubte. Va elaborar una escala per tal d’avaluar la condició corporal, la seguretat ambiental i meteorològica, i les atencions físiques del gos. https://vet.tufts.edu/wp-content/uploads/tacc.pdf?fbclid=IwAR2Bg2oyhApO1hMDDnVGyMQwGYOEfnbwKSHvbBvwzoyshckAsndpBN97yq8

A continuació, s’adapta aquesta informació en una taula on en l’eix horitzontal s’indica la mida del gos (gran, mitjà i petit) i en el vertical la temperatura exterior. D’acord amb el resultat d’interpolar les dues dades trobarem un valor/color que ens indicarà si la temperatura és o no tolerable pel vostre pelut. Si fa humitat, cal que sumem dos punts a aquest valor, com sabem els que vivim al costat del mar la sensació tèrmica és més baixa. I si el gos està ben aclimatat o és de raça nòrdica o similar, restarem 1 punt.
Per a més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres

Contacta’ns

Publicat per mixersitatanus

Veterinària a domicili.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: