GOSSOS I COVID-19

Cal Netejar els Gossos després del Passeig?

Com ja sabreu el contagi del covid-19 es produeix principalment per contacte amb secrecions corporals com saliva, moc o gotes expulsades al tossir o esternudar. En petita mesura la transmissió es pot produir també per contacte amb superfícies contaminades amb aquestes secrecions i després tocar-nos els ulls o la boca. Sembla ser que les superfícies llises transmeten millor la malaltia que els materials fibrosos i pororsos com pot ser el pelatge de les nostres mascotes.

Segons AVEPA (Asociación de Veterinarios Españoles Especialistas en Pequeños Animales) es molt improbable que el virus es transmeti per acariciar o jugar amb el nostre gos, és més, no hi ha cap cas reportat fins el moment. Tot i això, com a mesura de precaució sempre es recomana rentar-se les mans de forma correcta després de tocar-lo i per suposat que durant el passeig no tingui contacte amb cap altre gos o persona. A més, la desinfecció correcta i periòdica dels menjadors, abeuradors i joguines són també una bona mesura.

Tampoc està de més rentar les potes una vegada entrem a casa, mai fer-ho amb lleixiu, alcohol o gel hidroalcohòlic. A continuació s’adjunta un vídeo explicatiu de com ho podeu fer.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Contacta’ns

Publicado por mixersitatanus

Veterinària a domicili.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: